Uw bedrijf op ToeristenkaartFriesland

Graag promoten wij uw toeristische bedrijf op de meest uitgebreide toeristenkaart van Friesland. ToeristenkaartFriesland bevat een schat aan informatie over de mooiste provincie van Nederland en toeristen weten deze website te waarderen met een regelmatig bezoek.

U heeft uw marketing mix goed voor elkaar maar u merkt ook dat het binnenhalen van boekingen financieel een steeds groter beslag legt via fees en provisies. 

ToeristenkaartFriesland doet het anders. Voor een minimaal bedrag staat uw bedrijf een heel kalenderjaar op deze kaart en kanaliseert u een toenemend aantal boekingen naar uw eigen website. 

Er zijn diverse mogelijkheden voor het presenteren van uw bedrijf op deze digitale toeristenkaart. De minimale optie is het plaatsen van uw bedrijfsgegevens op de kaart middels een zogenaamde marker. Deze bevat een foto en een korte promotietekst van uw bedrijf alsmede uw contactgegevens en een doorlink naar uw eigen website. Hiervoor betaalt u slechts € 50,-- per jaar exclusief btw.

In de iets uitgebreide optie heeft u ook een presentatie onder de digitale kaart en een eigen bedrijfspagina met al uw contactgegevens en een uitgebreide promotietekst. Deze middelste optie kost € 99,-- per jaar exclusief btw.
 
In de meest uitgebreide optie heeft u ook de mogelijkheid om de digitale toeristenkaart in uw eigen website te plaatsen. 
 
Door middel van onderstaand formulier kunt u uw bedrijf aanmelden. Na aanmelding krijgt u automatische een wachtwoord toegestuurd via de email. Daarna kunt u direct aan de slag met het maken van uw bedrijfspresentatie. U krijgt pas een factuur als u uw bedrijfspresentatie ter publicatie aanbiedt aan de redactie. Op dat moment kunt u ook de uiteindelijke keuze maken voor wat betreft het type presentatie. U kunt dus eerst ruim de tijd nemen om uw bedrijfspresenatie vorm te geven.

Formulier: Aanmelden

  • Naam en adres
  • Contactgegevens
  • Recaptcha
  • Finish

Login (Gebruikersnaam)

Uw gebruikersnaam wordt automatisch toegekend aan de hand van uw (bedrijfs)naam en na voltooiing van de aanmelding in combinatie met een wachtwoord toegestuurd via de email.

Naam en adresgegevens

Contactgegevens

Recaptcha

Success!Uw aanmelding is ontvangen

U ontvangt instructies en uw inloggegevens via de email op het emailadres dat u zojuist heeft opgegegen.